Elsősegély tanfolyamon voltam, csak a bábu maradt meg?
Figyelt kérdés
Voltam egy 2 óras elsosegely tanfolyamon azt mondtak jovoheten vizsga, oké de mit tanuljak? A bábun lévő gyakorlatokat tudom??2022. szept. 8. 14:19
1/9 anonim válasza:
Nem adtak/küldtek tételsort? Nekünk anno küldtek tételsort, és az a baj, hogy azt nem tudom, hogy ez egységes-e mindenhol, de gondolom nem, mivel ha neten rákeresek, akkor több különbözőt is kidob. Mondjuk ha egy tételsort megtanulsz, és tisztában vagy hogy általában mikor mit kell csinálni, akkor ha nem is pont azt a kérdést rakják fel, úgy is tudsz majd válaszolni.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem adtak semmit sajnos az e-titanra meg azt mondta azt ne használjuk mert rossz akkor mit
2022. szept. 8. 16:42
3/9 Munkavedelem válasza:
Az szép!
2 óra alatt nem lehet megtanítani semmit. Valószínűleg a vizsgáztatás is hasonló szintű.
Nálam 8-10 tanórás egy-egy felkészítés. Úgy, hogy a 170 oldalas tankönyv nagyrészét én is kihagyom, mert az viszont túlzott elvárásokkal van tele.
4/9 anonim válasza:
Keszulj SOS Elsosegely-rol, jol ossze van rakva
5/9 Munkavedelem válasza:
Mennyibe került ez a 2 órás képzés?
6/9 A kérdező kommentje:
8.000, akkor tényleg nem én vagyok a hibás
2022. szept. 12. 17:24
7/9 A kérdező kommentje:
És nem is sikerült amúgy azt elfelejtettem mondani, keresnem kell másikat de a pénz az nem jön vissza
2022. szept. 13. 10:16
8/9 Munkavedelem válasza:
Ez nagyon szomorú 😞
Érthető, ha nem sikerült, hisz nem is tanítottak neked semmit. 170 oldalas a közúti elsősegélykönyv.
Hol van ilyen átverős oktatás? Érdemes elkerülni az ilyet messziről.
9/9 A kérdező kommentje:
Azóta egyébként màr a jogsi is megvan :D
jan. 12. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!