Bevertem a fejem a konyhakobe, amikor elcsusztam egy kilottyintett olajfolton. Előre estem arccal a kőre.
Ket hétig kék zöld és lila volt a szemem alatt. De természetesen felépültem.
3x volt gipszben a bal lábam életem során, mert mindig ugyanúgy esek, hogy mindig az kap.
Egyszer még gyerekkoromban, lezúgtam a lépcsőről, az aljában álltam meg.
Később felnőttként ismételtem meg ugyanezt a lépcsős mutatványt, természetesen munkában menet, reggel a lépcsőházban. Persze éppen akkor nem járt arra egy szomszéd sem, amikor a lépcső aljában, alátört bokával üldögéltem és azon gondolkoztam, hogy halkan ordítsak vagy zokogjak a fájdalomtól.
Harmadszorra a bal térdem ment ki, és még egy darab is letört belőle olyan reccsenéssel, hogy én is hallottam, mert elcsúsztam egy nagy tócsában az utcán.
Általános iskola első osztály 3. nap. Kint fogócskáztam egy barátommal, amikor egy bokorban megbotlottam, és a futás lendületével lefejeltem a kerítés beton talapzatának a szélét (ahol 90°-ban hajlik). Orvosnál nem voltam, semmi komoly bajom nem volt, csak vérzett, de azt nagyon. Még most, 17 évvel később is megvan a nyoma.
2 éve volt egy részleges bokaszalag szakadásom, sötét volt a lépcsőházban, én meg úgy gondoltam, minek villanyt kapcsolni. Sikerült is tesztelni a gravitációt a második lépcsőfokról, 6 hét bokarögzítő lett a végeredmény (doki jó fej volt, választhattam a rögzítő meg a gipsz között).
Illetve nem nevezném sérülésnek, de van egy örökletes térdproblémám, amivel 10 éve küzdök (előbb-utóbb műtét lesz belőle, de az sem biztos, hogy megoldja), viszont ettől soha nem fogok 100%-ban megszabadulni.
Biciklivel elestem és szétszakad a könyökömön lévő bőr.
Felépültem természetesen.
Beestem egy vonat alá és átment a lábamon.
A kórházban combközépig amputáltak.
Később művégtagot kaptam és egész használható.
Persze van amikor nem viselem, olyankor próbálom a csonkot takargatni.
9-es! Úristen!!!!
Ez igaz?
Hol, mikor és hogyan történt a baleset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!