Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha lidokainnal bekenném az...

Ha lidokainnal bekenném az egész testem mi lenne?

Figyelt kérdés
Lábra tudnék még állni? Vagy kifeküdnék tőle? Milyen hatása van? Nem éreznék egy ideig fájdalmat?
2023. febr. 25. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Nem kell ilyenekkel kísérletezni.

Érzéstelenítő szempontból - én úgy tudom - hogy nyálkahártyán hat.

2023. febr. 25. 10:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy bárki kísérletezik ilyennel?
2023. febr. 25. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

A kérdés azt sugallja.

Egyébként meg van határozva a maximális adagja.

2023. febr. 25. 10:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem sugall semmit a kérdés. Fel van téve, válaszolni kéne rá.
2023. febr. 25. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz orvost erről szerintem.
2023. febr. 25. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem javasolt az egész testet lidokainnal bekenni. A lidokain egy érzéstelenítő gyógyszer, amelyet általában bőr érzéstelenítésére vagy helyi érzéstelenítésre használnak kisebb beavatkozásoknál. Az egész testre való felvitel azonban nem javasolt, mivel a lidokain túlzott alkalmazása súlyos mellékhatásokat okozhat, például lassú szívverést, szédülést, zavartságot, rossz közérzetet és légzési nehézségeket.

Ha a lidokaint helytelenül használják vagy túlzottan alkalmazzák, akár életveszélyes is lehet. Csak az egészségügyi szakembereknek kell alkalmazniuk, és csak azokon a területeken, amelyeket kezelni kell. A lidokainnak ismert mellékhatásai vannak, beleértve a bőr érzékenységét, viszketést, kiütéseket és egyéb bőrreakciókat.

2023. febr. 25. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. febr. 25. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Magatehetetlen rongybaba lennél pár óráig, gondolom ezt a megerősítést várja a kérdés. Ha van elméletben nézzük és nem foglalkozunk a mellékhatásokkal.
2023. márc. 4. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi nem történne, a börön nem jut át, csak a nyálkahártyán /pl. a fogínyt érzésteleníti meg a végbelet/.
2023. márc. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!