Lenyeltem egy fogpiszkálót? Lehet baj? Sokat rágcsálok fogpiszkálót, egész nap. És most elaludtam és nem tudom volt e a számban! Amit este felhoztam az a szekrényemen van és az utolsó emlkébemben nem volt a számban. Illetve elalvás előtt sokat->
Játszadoztam hogy fent vagyok, nem vagyok fent,magamat ismerve kiköptem voln ha álmos vagyok. De mégsem vagyok biztos... Lehet tőle bajom? Egyből az jutott eszembe hogy kilyukaszthatja a beleimet és remegek a félelemtől... 1:53perc van...
Válaszokat köszönöm
U. I. (egész fogpiszkálórol lenne szó,egyben!de reggelre lehet tisztulnak az emlékek, és eszembe jut hogy biztosan nem volt a számban )
Ezen már kár aggódnod. Ha fájni kezd a vékonybeled, akkor már tudod, hogy mit mondjál az orvosnak. Lehet, hogy endoszkóppal kiszedik, ha a 12 ujjú bélben fordul keresztbe. Amúgy meg laparoszkópiás műtéttel is megúszhatod a témát.
Arra meg készülj fel pszichológiailag, hogy lesz egy neurotikus vén pics@ nővér, aki olyan megjegyzést fog tenni, mintha az anális vibrit toltad volna a vakbeledig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!