Akinek volt agyrazkodas miatt kialakult fejfajasa, az az utes helyen fajt vagy az egesz feje?
Figyelt kérdés
Mar 3 hete faj a homlokom. Oda kaptam egy utest. Mar 2x voltam ct-n, nincs beverzes koponyan belul. Akinek volt agyrazkodas utani fejfajasa, annak az utes helyen fajt vagy az egesz feje? Mert nekem a homlokom csak, ahol kaptam az utest. Normalis hogy ennyi ideig is fajhat? Ha rateszem a kezem es megnyomom akkor jobban faj, ez ugye szinten kizarja a koponyan beluli verzest es ugye csak a csont fajhat? A fajas olyan hogy pl ha kint vagyok a hidegben akkor nem nagyon jelentkezik, de estefele bent a meleg szobaban olyan forrosag szeruen hasogat idokozonkent.2023. febr. 11. 17:01
1/8 anonim válasza:
Gyereknek volt ilyen. Homloka fájt csak. Feküdni kellett szigorúan egy hétig a neurológián. ERG es CT kellett. Agyrázkódás szövődménye volt a diagnózis, FEKVÉS a gyógyszer. Tv, monitor tilos, még több hétig vissza vissza tért a fejfájás, tornából hetekig fel volt mentve.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi. Es neki nem volt idokozonkent elojovo legszomja? Mert nekem szokott lenni azota.
2023. febr. 11. 17:25
3/8 anonim válasza:
Nem, szerintem az pszichés inkább. Csak le kéne feküdnöd, feküdni, feküdni. Kórházba is ez volt a "gyógyszer".
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2023. febr. 11. 17:40
5/8 anonim válasza:
[link] ezt a diagnózist mondták
6/8 anonim válasza:
Ja, és nem szűkült vissza a pupillája az egyik szemén, ezt látta az orvos
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen.
2023. febr. 12. 16:24
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj. Nem hinném hogy lenne bármi baj, ha a ctn nem látszik semmi. Nem lehetett akkora ütés, csak nem vagy hozzászokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!