Ez munkahelyi balesetnek számít?
Munkahelyemen - külső helyen tartózkodtunk egy esemény miatt több százan - mindenféle előjel nélkül elájultam. Kollégáim elmondása alapján nem összecsuklottam, hanem mint egy rönk, oldalra dőlve estem össze, eszméletvesztéssel, fejsérüléssel, enyhe agyrázkódással vittek kórházba. (A helyszín igazgatója hívta ki a mentőket). Kérte, hogy a papíromon legyen feltüntetve, hogy munkahelyen történt… másnap felhívtam a háziorvost, aki fel is vett keresőképtelennek. Ma voltam nála, levittem a papírjaimat - a keresőképtelen időponthoz ennyit írt: 2022.10.10-2022.10.10;
Baleseti keresőképtelenség esetén a baleset napja: 2022.10.10 és 8-as kódot írt…
Mivel nem nehéz fizikai munkát végzek, így engednek dolgozni holnaptól, bár még vizsgálatok sora vár rám..
A munkáltatóm annyit mondott, holnap megbeszéljük…
Ypszilon1980: az, hogy munkahelyi balesetnek számít-e a fent említett esemény.
Második: sajnos még nem. Vizsgálatok sora vár még rám, kardiológia, neurológia.. a kezelőorvos szerint az epilepszia kizárható a gyors roham miatt, de háziorvos erre gyanakszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!