Hogy szedjem le a gipszet? Sos!!!
Figyelt kérdés
Nem rég raktam fel egy kérdést itt, hogy bolondballagás miatt begipszelném a karomat, ez meg is történt, de nagyon fáj a karom, csak este lesz a ballagás, tegnap este raktam fel, nem tusom leszedni de az ujjaim vége már nem érzem!! Hogy szedjem le a gipszet? Nem viszi a konyhai kés, olló meg a vízre sem reagál. Segítsetek nagyon félek!! Ugye nem lehet tőoe semmi bajom?2022. dec. 14. 12:14
21/32 A kérdező kommentje:
Nem mertem elmondani nekik mert felek apa mit szol de egy nagy pucsit vettem fel es rahuztam az ujjat a kezfejemre mivel amugy is igy vagyok itthon nem nagyon tunt fel senkinek utana meg mentem aludni az este de most nincs is itthon hogy elvigyen az orvoshoz
2022. dec. 14. 13:56
22/32 anonim válasza:
Lemezvago olló, balta, korongfuresz de legjobb a dekopir fűrész :D
23/32 anonim válasza:
Egyként ha igaz is amit irsz, nemn hiszem,hogy nem tudod leszedni valahogy.
24/32 A kérdező kommentje:
Olloval probalom csinalni de nem nagyon viszi furesszel meg nem probalkoznek mert levagom a kezem
2022. dec. 14. 14:02
25/32 anonim válasza:
23: mivel nem vette figyelembe, hogy a szilárduláson kívül még össze is megy ez a műanyag "gipsz", én nem csodálkozom...
Tessék, itt is írják, hogy veszélyes a túl szoros...
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__serulesek-balesetek..
"gipszeknél vigyázni kell nagyon hogy ne legyen túl szoros mert ha nagyon elszorítja a vérkeringést komoly károsodás léphet fel"
26/32 anonim válasza:
Nekem anno egy ilyen kis barkácsnak tűno pici fűrésszel szedtek le
27/32 anonim válasza:
Ballagás amugy nem tavasszal van?!
28/32 A kérdező kommentje:
Apa leszidotr nagyon azt mondta hogy oldjam meg ahogy felraktam nem fog elvinni nem nezeti magatt hulyenek a korhazban
2022. dec. 14. 18:15
30/32 anonim válasza:
Elővegyem a popcornt, vagy hamarabb benyögi a kérdező, hogy fake sztori volt? :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!