Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogy szedjem le a gipszet? Sos!!!

Hogy szedjem le a gipszet? Sos!!!

Figyelt kérdés
Nem rég raktam fel egy kérdést itt, hogy bolondballagás miatt begipszelném a karomat, ez meg is történt, de nagyon fáj a karom, csak este lesz a ballagás, tegnap este raktam fel, nem tusom leszedni de az ujjaim vége már nem érzem!! Hogy szedjem le a gipszet? Nem viszi a konyhai kés, olló meg a vízre sem reagál. Segítsetek nagyon félek!! Ugye nem lehet tőoe semmi bajom?

2022. dec. 14. 12:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha mész a sürgősségire nem büntetnek meg.

Amúgy, tényleg nem értem. Ha valaki leírja neked, hogy ez rossz ötlet... Akkor tényleg mit vársz??

Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Ha késsel szurkálod, talán még meg is vágod magad. Azzal nem javítasz a helyzeten. Sürgősségi minnél hamarabb.

2022. dec. 14. 12:36
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Előzményeket nem ismerem, és megengedem, hogy minden szavad valóság.

Megvárod, míg amputálni kell a kezed/karod, vagy orvoshoz fordulsz.

Milyen gipszet használtál, milyen fáslit? Hogyan sikerült egyedül körbetekerni a karod?

Mindenféle otthoni próbálkozás eredménye súlyos sérülés lehet.

A büntetésről: nem követtél el bűncselekményt, az orvos nem rendőr/ügyész/bíró, de még apukád anyukád sem.

2022. dec. 14. 12:44
 13/32 A kérdező kommentje:
kék műanyag gipszet, hat csak korbetekertem, raktam az asztalra ujsagpapirt es ugy, a youtuberol neztem a tutorialt meg volt aki elmondta hogy csinaljam de szerintem elrontottam, itt a kerdes amit kiirtam nem reg, megnezheted hogy nem most talalom ki https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__serulesek-balesetek..
2022. dec. 14. 12:47
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
A müanyag gipsz köteskor szükül. Ideje elbattyogni a sürgősségire, mert ha tul sokat värsz vele, az a kezed amputäläsähoz is vezethet. Füreszel meg dremellel le tudod vägni magadnak.
2022. dec. 14. 12:55
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Műanyag gipsz nem igazán volt erre jó választás, hagyományossal könnyebb dolgod lett volna.

Lemezvagó olló tuti viszi, metszőolló talán...menj el vegyél egyet.

Konyha kés nem fogja vinni, esetleg a szalag végétől kezdve eltudod kezdeni visszaszedni, szétfeszegetni a rétegeket.

2022. dec. 14. 13:05
 16/32 A kérdező kommentje:
4ig dolgozik apa csak o fog tudni elvinni a korhazba, de ha igy maradok meg este es holnap megyek el az nagy baj lesz? Tortenhet velem valami baj? Felek hogy apa mit fog szolni meg hogy a surgossegin mit fognak mondani mar probaltam levagni mindennel amivel lehet
2022. dec. 14. 13:20
 17/32 anonim ***** válasza:
96%
16. Holnap? Holnap amputálás lesz.
2022. dec. 14. 13:22
 18/32 anonim ***** válasza:
70%
Mivel a bolondballagás is kamu, miért higgyük el a kérdésed többi részét?
2022. dec. 14. 13:35
 19/32 anonim ***** válasza:
89%

Hát keress a youtube-on eltávolítási videókat is...

Na most komolyan.... Akinek kb. hatéves szintű a következménybelátási képessége, attól mit lehet várni???

2022. dec. 14. 13:35
 20/32 anonim ***** válasza:
16: mi az, hogy mit fog szólni..??? Észre sem venné amúgy, hogy be vagy gipszelve, vagy WTF...????
2022. dec. 14. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!