Hogy szedjem le a gipszet? Sos!!!
Figyelt kérdés
Nem rég raktam fel egy kérdést itt, hogy bolondballagás miatt begipszelném a karomat, ez meg is történt, de nagyon fáj a karom, csak este lesz a ballagás, tegnap este raktam fel, nem tusom leszedni de az ujjaim vége már nem érzem!! Hogy szedjem le a gipszet? Nem viszi a konyhai kés, olló meg a vízre sem reagál. Segítsetek nagyon félek!! Ugye nem lehet tőoe semmi bajom?2022. dec. 14. 12:14
1/32 anonim válasza:
Kalapäcs, vagy füreszlappal csinälnäm
2/32 anonim válasza:
A Darwin-díjat már kikészítették számodra.... :)
Bakker, nem megmondtuk, hogy baromságra készülsz???
Menj el a helyi sebészetre, és levágják rólad.
De igen, lehet tőle bajod..... HA el van szorítva a vérkeringésed, és nem jut vér a kezedbe, abból komoly bajod lehet.
Nincs a szomszédságban valakinek erősebb metszőollója, vagy kerti ágvágó ollója?
3/32 anonim válasza:
Hát, ha ennyi eszed volt, most viseld a következményeit.
Amúgy meg kamu. Sehol nincs most bolondballagás.
4/32 A kérdező kommentje:
Nem mindegy mi van? Begipszeltem es most nagyon felek hogy nem tudom leszedni. Inkabb segitsel mit vsinaljak, ha nem tudsz akkor meg ne irogass
2022. dec. 14. 12:23
5/32 A kérdező kommentje:
Nem merek szolni senkinek, a sebeszeten nem fognak megbuntetni??
2022. dec. 14. 12:24
6/32 anonim válasza:
Azért is kamu, mert nem tudod magadnak begipszelni.
Inkább figyelj oda az órán, és ne a telefonodat nyomkodd.
7/32 anonim válasza:
Na jó, még nincs itt a tv-maci ideje!
Az Esti MEse 7 után kezdődött régebben... :))))
8/32 anonim válasza:
Előtte kellett volna félned... Szólj apádnak, és hozza a flexet. :-DDD
9/32 anonim válasza:
Úgyhogy be is tudja gipszelni, mint amennyire a fáslit fel is tudja tenni magának, keress rá youtben hogy removing cast at home, ahogy nézem legtöbben metszőollóval estek neki, máskor pedig ne csinálj ilyen butaságit, ha elszorítod a kezed, abból tényleg nagy bajok lehetnek, vagy ha csinálod nyomj be mellé egy fakanalat, vagy nem is tudom. Sok sikert! Szurkolok.
10/32 A kérdező kommentje:
Segitsetek mar nagyon felek!! Nemtalalok agavgot meg metszoollot kerti szerszamaink nincsenek, ha a konyhakessel szurkalom akkor elobb utobb tortenik valami? Mar nem erzem a karom
2022. dec. 14. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!