Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehetséges hogy nem tudom...

Lehetséges hogy nem tudom hogy törtem el az ujjcsontom? Napok óta fájdogál, ma megröntgenezték, kiderült hogy el van törve, de nem tudom mikor történt mert nem ért semmi olyan sérülés emlékeim szerint. Mással is volt ilyen?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát törés nem, de egyser vérzett a karom (ruhámat átvérezte), és máig nem tudom, hol sebeztem meg. Az ember nem mindig veszi észre a dolgok hevében, az adrenalin ezt el tudja nyomni.
2022. okt. 17. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a bordámmal voltam így. Télen volt, dokihoz is csak azért mentem el, mert azt hittem, hogy össze szedtem egy tüdőgyuszit. Nem talált semmit, kért egy röntgent, kiderült hogy eltört egy bordám. Akárhogy gondolkodtam, nem jöttem rá hogy mikor, aztán egyszercsak beugrott, hogy kb két héttel előtte elestem bringával. Illetve csak kicsúszott alólam keresztbe, majdnem álló helyzetben. És ráadásul nem is arra az oldalamra estem, amelyiken a törés volt.

Szóval meglesz az hogy mikor történt, csak agyalni kell rajta.

2022. okt. 17. 22:08
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet ilyen anyagcsere zavarban, csontritkulásban, de létezik fáradásos törés is.
2022. okt. 17. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy inhuvelygyulladas. Nekem az van, 5.napja vagyok gipszben :/
2022. okt. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!