Szegycsont fájdalom, mitől lehet? Valaki járt már hasonlóan?
Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt volt egy autóbalesetem amiben a szegycsontom megrepedt. Minden okés volt felépültem, viszont időnként vissza tér a fájdalom. Leginkább ha fekvésből felkelek, vagy éppen leülök vagy valami ehhez hasonló dolgot végzek. Tehát mikor nagyobb intenzitással használom a felső testemet fáj. Viszont van mikor tökre minden jó, nem fáj. Időközönként mindig vissza-vissza tér. Orvosnál még nem voltam természetesen, de tervezem mert jelenleg jobban érzem a szokásosnál. Esteleg volt már valaki így? Mi lett végül a vége? Vagy egyatalan mi a fészkes fene bajom lehet?2022. okt. 14. 10:01
1/2 anonim válasza:
Rokonomnak bordatörése volt autóbaleset miatt, hát máig nem heverte ki teljesen, nem lett olyan, mint újkorában. Ezek az időskori csontregenerációk nem tökéletesek. Én nem aggódnék, felkészülnék ennek az elfogadására.
2/2 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, 20 éves voltam mikor volt a baleset, nem mondanám idősnek magam.
Nagyon köszi 😊
2022. okt. 14. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!