Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyire kell félnem attól,...

Mennyire kell félnem attól, hogy a gyermekmasszőr pedofil?

Figyelt kérdés

2022. okt. 16. 17:15
1 2 3 4
 11/32 Erika gyors ***** válasza:
22%
9 es miért? Hàt megfogta a cicim a néni jo hogy fel lett jelentve,sajna elöfordul olyan aberràlt gyremek maször Nö aki fogdosa a kisgyerekeket,most 16 vagyok,de az azota is nagyon roszul esett hogy mikor kicsi voltam 12 akkor a néni megfogta a cicim,tavaly óta jàrok Nögyogyàszhoz(férfi) de az nagyon rendes ember,az arca is kedvességet sugall,az a nö meg rànézésre is lehetet làtni hogy nem okés valami vele
2022. okt. 16. 18:59
 12/32 A kérdező kommentje:

Az a gyanús, hogy ki van írva, h XY masszőr, és alá óriási piros betűkkel, hogy “GYEREKEKET IS VÁLLALOK”

Mintha erre menne ki az egész üzlet.

Amíg nem láttam meg a cégtábláját, nem gyanakodtam.

De ki csinal ilyen cégtáblát, ha nem az, akinél az egész játék arra megy ki, hogy….

2022. okt. 17. 01:18
 13/32 anonim ***** válasza:
39%
Beteg szerintem.
2022. okt. 17. 04:38
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

Beteg ez a világ, tele olyan emberekkel, akik csak jogokkal nőttek fel, kb. semmi nehézség nem volt az életükben. Na ezek találnak ki mindenféle hülyeséget, mert ninics jobb dolguk, mint más emberek magánéletében turkálni.

Aki átélt háborút, nincstelenséget, nélkülözött, vagy gyerekként is keményen kellett dolgoznia, hogy ne fagyjon meg a család, az örülni tud annak, hogy folyik a víz a csapból, van orvos, van ennivaló.

Nem folytatom, mert le leszek pontozva.

2022. okt. 17. 09:24
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

PErsze, hirtelen megjelentek az egy accountról író, egymást erősítő jaj pedofil volt a masszőröm" idióták.

Nem kell odavinni, hogyha nem bízol benne. Ennyi.

2022. okt. 17. 11:57
 16/32 anonim ***** válasza:
68%

Akkor jelentsd fel, persze, aztán majd álld a perköltséget. Idióta.

Ennyi erővel a Dévényes se érjen a kisbabához, mert jaj - igen, vannak csecsemőre izguló aberráltak.

2022. okt. 17. 11:58
 17/32 Erika gyors ***** válasza:
46%
Sajna egyre több a pedofil nö :( nögyogyàszhoz is màr csak férfihoz merek menni,sok az abberàlt perverz nö,nem is értem miért megy egy nö nögyogyàsznak,az ilyen nöi nögyogyàsz biztos leszbikus
2022. okt. 17. 13:41
 18/32 sellolany ***** válasza:
20%
Én viszont meg is tiltanám, hogy férfi nőgyógyász lehessen, beteg állatok. Miért nem más szakmát választ?! Egyértelmű, hogy nőket akár fogdosni.
2022. okt. 19. 00:42
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
18-as! Lehet, hogy elhivatott!! A noverem azert nogyogyasz, mert csaladunkban sok problemas eset volt. Fel nem ismert betegsegek, felrekezelesek. Segiteni akart, akar. Zsenialis operalo orvos . Arra is figyel, hogy gyonyoruen varrja a sebet. Irott tanacsokat ad a betegeknek/ en forditottam/. Hanyszor kaptatok ilyet nogyogyasztol? Valasz az eredeti kerdesre: szukseges a kezeles a gyereknek? Legyel vele / kiskorunal kerheto/ gyanus dolgot latsz, azonnal szolj, s hagyd ott. Nem tudom mit kell kezelni, de a comb hatso es belso terulete farpofak lehet hogy szukseges. Feljebb/ nrmiszervek szigoruan tilos/
2022. okt. 19. 07:23
 20/32 anonim ***** válasza:
38%
Nem értitek a #18-as iróniáját.
2022. okt. 19. 09:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!