Porckorong sérv műtét után lehet teljes erőbedobással kondozni,guggolni súllyal ?
én abszolút a hardcore kategoria vagyok 20 éve edzek,életembe egy lábedzést nem hagytam ki,125 kiló vagyol és 185 centi nem zsírosan viszont még sokszor július közepéig is hosszú cuccokbam mászkálok utálom ha megnéznek én kizárolag a saját magam ego/hiuság csinálom,de sose mutogatom magam egész nyáron veszekszem az asszonnyal hogy legalább strandra menjünk ki egyszer.
Nyílván értem amit mondassz és igazad van arra a rétegre vonatkozva én gyúrós létemre hányok az ilyentől de me aggodj ők sose jutnak sokáig elviszi őket az első kúra vagy nagyobb probléma az életben.Én mindig
keményem edzettem ha sérülés miatt hosszabb 1-2hónap kihagyásra szorultam se fogytam le azt viszont meg kell értened hogy ez természetes a testnek semmi szüksége egy deca plusz izomra se bármi van rögtön azt bontja.
Sajnálom hogy eddig tényleg ezekszerint ilyen ösztönlény idiótákkal találkoztál kérlek ne általánosíts,nagy mértékben igaz aláirom de tartsd szem elött hogy ismerd meg ha véleményt mondassz róla ne ítélkezz előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!