Ráállhatok a varratra ami a talpamon van 1 hét után?
Sziasztok a történt 1 hete egy baleset, ami miatt egy kb 2cm-es vágás van a lábamon amit egy öltéssel összevarrtak.
A kérdésem az lenne, hogy megprobàlhstok e menni vele, kicsit félek, hogy rontok a helyzetek. (A doki azt mondta, hogy nyugodtan, de nem valami megbizható doki)eleve azt mondta, hogy magamnak szedjem ki otthon a varratot ne menjek be vele.
Talpamon volt másfél centis vágás, kimetszettek egy bőr darabot.
Egy hétig kereken semmit nem csináltam. Egyáltalán nem álltam rá, max a lábujjhegyeimmel egyensúlyoztam, de amúgy mankóval jártam. A második héten már mankó nélkül, de még mindig a lábujjaimon jártam. A harmadik hét végére, tehát ilyen 20-22 nap után jártam teljes talpon, de még kicsit rogyasztva, tehát nem terheltem teljes súllyal. A negyedik héten vissza állt a rend, ugyanúgy jártam, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!