(Kezdő szakács vagyok)mai nap egy elég mély és kb 3,4cm hosszú vágást okoztam magamon. A jobb mutató ujjamon . Gennyes és elég sok vér folyt ki . Eléggé fáj és nem bírok emelni sem mintha valami ín húzódna ,szerintetek el mennyek orvoshoz ?
Még most indulj el a traumatológiára. Így sem fognak megdícsérni, mer azonnal be kellett volna menned.
Ne várj reggelig, mert maradandó károsodás lehet belőle.
Nem érted meg hogy el kell látni a sebet? És a leírásod alapján egy idegszál is sérült, minél később mész vele orvoshoz, annál nagyobb az esélye hogy az az idegszál elhal, a seb pedig elfertőződik.
Rakd le a telefont, öltözz fel, és irány a legközelebbi kórház ahol van traumatológia.
5. Most komolyan... neten aksrod diagnosztizáltatni ismetetlen segedmunkásokkal bagy műkörmös jucikákkal?
Nekem van termeszettudomany diplomám, de nem vallslkoznek erre. Orvosvkell! Azt aksrod hogy lebénuljon a kezed? Havideget is átvágtál, ezcis lehet... vagy ehy fincsivkis vermergezés, stb stb....
Feketén dolgozol vhol külföldön? Vagy miért ódzkodsz dokihoz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!