Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szakács üzemorvosi vizsgálat...

Szakács üzemorvosi vizsgálat létezik ingyenes verzióban vagy csak fizetősön lehet elintézni? Általában a cégek szokták intézni vagy az alkalmazott intézi magának évente? Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Pályaváltó vagyok. Elvégeztem egy szakács képzést, most elhelyezkedem a szakmában. Még több mint 2 hónapig érvényes az alkalmasságim.

Majd ha aktuális lesz megkérdezem hogy ők szokták-e intézni vagy nekem kell.

Egy éve mikor a tanfolyamot kezdtem fizetős üzemorvosin voltam. Egy tüdőszűrőt kértek, erre a körzeti beutalt. Az üzemorvosit nem tudta intézni az iskola mert későn jelentkeztem, de nem volt drága.

Gondoltam ha már évente meg kell ismételni rákérdezek, hogy mi a szokás, mik a lehetőségek.

Olvastam olyasmit is hogy bőrgyógyászati vizsgálat is kell. Én ilyesmire nem emlékszem, bár az is lehet hogy csak elfelejtettem.

2022. jún. 18. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A céged üzemorvosa intézi ingyen.

Olyan nincs hogy szakács üzemorvosi vizsgálat

2022. jún. 18. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak üzem orvosi van,és valakinek fizetni kell.Ez sincs ingyen.
2022. jún. 18. 18:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sejtettem hogy nincs államin. Az ingyér verzió alatt államit értettem. :-) Az viszont jó lenne ha a cég intézné. Majd rákérdezek. Persze nem nagy összeg de hát szarrágónak születtem, nem tehetek róla.
2022. jún. 18. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
A munkahelyed fizeti az üzemorvost aki időközönként megvizsgál hogy az adott munkakörödben megfelelsz-e az eü alkalmasságnak.
2022. jún. 18. 19:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most hogy mondod az előző munkahelyemen is volt hasonló (más munkakör), bár ott csak papíron.
2022. jún. 18. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Szakács üzemorvosi ??

És aki nem megy át, azt lendületből eltiltják attól is, hogy a családjának főzögessen?

2022. jún. 18. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Attól nem, csak a megélhetésétől. Van pár ilyen szakma pl. sofőr, forgácsoló... Sőt, szerintem a focistákat is kirakják ha pl. leszakad a lábuk.
2022. jún. 18. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

De wazze, otthon nem vagy buszsofőr, forgácsoló, meg focista sem.

Főzni viszont otthon minden 2. ember szokott (pláne, ha szakács), otthoni is alapból elvégzendő tevékenységen mi a frászt kell vizsgálni bármit is? Akkor otthon is alkalmatlan lesz és egész életében rendelnie kell? Mi az, ami kizáró ok úgy, hogy otthon meg semmilyen törvény nem tiltja vele a főzést?

2022. jún. 18. 22:20
 9/9 A kérdező kommentje:
8: Főzhetsz tüdőgomókórral, fertőző bőr és egyéb betegségekkel is. Pénzt viszont nem kéthetsz érte. A családot úgy fertőzöd meg ahogy akarod. :-)
2022. jún. 19. 08:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!