Szakács üzemorvosi vizsgálat létezik ingyenes verzióban vagy csak fizetősön lehet elintézni? Általában a cégek szokták intézni vagy az alkalmazott intézi magának évente? Ti hogy oldjátok meg?
Pályaváltó vagyok. Elvégeztem egy szakács képzést, most elhelyezkedem a szakmában. Még több mint 2 hónapig érvényes az alkalmasságim.
Majd ha aktuális lesz megkérdezem hogy ők szokták-e intézni vagy nekem kell.
Egy éve mikor a tanfolyamot kezdtem fizetős üzemorvosin voltam. Egy tüdőszűrőt kértek, erre a körzeti beutalt. Az üzemorvosit nem tudta intézni az iskola mert későn jelentkeztem, de nem volt drága.
Gondoltam ha már évente meg kell ismételni rákérdezek, hogy mi a szokás, mik a lehetőségek.
Olvastam olyasmit is hogy bőrgyógyászati vizsgálat is kell. Én ilyesmire nem emlékszem, bár az is lehet hogy csak elfelejtettem.
A céged üzemorvosa intézi ingyen.
Olyan nincs hogy szakács üzemorvosi vizsgálat
Szakács üzemorvosi ??
És aki nem megy át, azt lendületből eltiltják attól is, hogy a családjának főzögessen?
De wazze, otthon nem vagy buszsofőr, forgácsoló, meg focista sem.
Főzni viszont otthon minden 2. ember szokott (pláne, ha szakács), otthoni is alapból elvégzendő tevékenységen mi a frászt kell vizsgálni bármit is? Akkor otthon is alkalmatlan lesz és egész életében rendelnie kell? Mi az, ami kizáró ok úgy, hogy otthon meg semmilyen törvény nem tiltja vele a főzést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!