Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől fáj ennyire a hátam? HA...

Mitől fáj ennyire a hátam? HA volt már hasonló érzése valakinek kérem segítsen;

Figyelt kérdés
Évekkel ezelott (nagyjából 2-3 éve) egyik focizasom követően, másnap elkezdett fájni a hátam. Akkor még nem tudtam higy ennyit fogok vele szenvedni. Elmentem orvoshoz 1 hét után, azt mondta idegbecsipodes 1-2 hét és elmúl. Boldog voltam, azt hittem minden jó lesz.de több hónapig fajt, igazából úgy mondom közel egy évig. Fel év után elmentem újra, megnéztek rontgennel, nem mutatott semmit. Orvos felírt kenőcsöt, semmi más nem történt. Javulni, a hátfájást kezdő napon közel egy éven belül múlt el egyik napról másikra. Ismét ilyesmivel szenvedek. 1 hete voltam hátra edzeni az edzőteremdn, és másik naptól ismét uugyanott, úgyanugy fajt. A bal csípő csontomnal, forgó környékén. Most főleg akkor kezd el fájni, ha leülök, akkor hasít a sugárzó fájdalom. Leírni nem tudom. És onnantol sokáig faj. Nem tudom mit tegyek.

2022. aug. 21. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Keress fel egy helyrerakós csontkovácsot. A gyógyszerek csak a fájdalmat csillapítják.
2022. aug. 27. 19:21
 2/2 zoltan01balogh ***** válasza:

Nekem ilyen esetben még a lábam is fáj. Én pl addig keresgettem a bűnös pontot, amíg meg nem találtam. Hozzáértő masszázzsal 3x 15 perc alatt kimasszírozható.

Gyakran vissza-vissza tér.

Javaslom sportorvos és/vagy olyan központ ahol profi sportolókat tartanak karban. Ott van szaktudás és mindenféle csodagép.

Ha esetleg gyulladásos probléma és mégsem becsípődés, akkor xilox-ot írassál fel.

2022. szept. 1. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!