Pánikbetegség? Valaki segítsen, ha hasonló cipőben jár, mert fel emészti az életemet.
Figyelt kérdés
Igazából nem is tudom, hogy ezt minek nevezik.. pánikbetegség, vagy más.. De én be beszélem magamnak, hogy lesz valami bajom.. és általában úgy is lesz.. vagy ha nem is akkor is elkezdek remegni, és csak azon jár az agyam.. ez 2 dologban nyílvánul meg nálam.. a párom szüleinél, ahogy egyszer rosszul lettem.. és azóta soha nem tudok nyugodtan ott lenni, mert minden bajom van.. a másik a busz, szintén rosszul lettem egyszer a buszon.. teljesen tele volt és le kellet szállnom, azóta ha buszra kell ülnöm teljesen kikészülök és be beszélem magamnak, hogy rosszul leszek.. rosszul leszek.. és lehet, hogy ez vicces valamilyen szinten.. mert, miért beszélem be? De nem tudom és nem tudok tőle megszabadulni.. Orvoshoz kéne fordulnom? Vagy esetleg nyugtatót szednem? Kérlek segítsetek, fel emészti az életemet.. mivel busszal járok iskolába, minden nap 2 órát buszozok.. és teljesen tönkre tesz.2013. aug. 2. 12:41
1/1 anonim válasza:
Ez nem pánikbetegség. Lehet rosszak az idegeid és könnyen lehet befolyásolni, olyan végletig, hogy magadnak bebeszélsz mindenfélét.
Elég rossz, hogy rögtön nyugattót akarsz szedni. Inkább váltsál életstílusodon, hogy nyugodtabb legyen. Jó hobbi sokat segít ezen (pl tánc).
Menjél el pszichológushoz, az tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!