Lehet izomszakadás?
Egy hirtelen mozdulatnál a vállam hátsó részén(vagy a hát felső részén, közel a vállhoz) éreztem egy pattanást, utána egy kicsit zsibbadni kezdett, de az abba is maradt nemsokára. Ez után nem tudtam mozgatni a kezem vállból a fájdalom miatt.Ha pihen a vállam akkor nincs semmi fájdalom, de amikor megakarom emelni vállból elég erős fájdalom jelentkezik. Viszont ha másik kezemmel emelem fel a fájós kezem szintén nincs fájdalom. Csak akkor jelentkezik ha "önerőből" kell felemelem.
Ez az eset óta eltelt 1 hét. Azóta valamennyit javult a helyzet. Nem olyan érzékeny, pár centit tudom mozgatni vállból de nem sokat. Viszont most emelésnél úgy érzem mintha nehéz lenne a kezem. Megterhelő még az a pár centi is. Egyébként semmi nem látszik rajta külsőleg, nem volt bevérzés sem lilulás, putyut vagy bemélyedést sem tudtunk kitapogatni. Illetve nyomásra elenyészően fáj, simán kibirható. Az igazi fájdalom akkor jön ha fel akarom emelni a kezem.
Ez izomszakadás lenne? Illetve az is érdekelne, hogy a teljes izomszakadást minden esetben műteni kell?
Megeroltetes,izomcsomo.
Legyszi kerj meg vkit,h maszirozza meg a vallad.
Ha pesti lennel ,en megmasziroznam a vallad,cserebe te meg a hatam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!