Egy ér el van záródva valahol a péniszem alatt és ez akadályozza a vér ellátását.Mit tegyek?
1 hete abszolút nem érzem és egyre gyengébben érzem hogy egyáltalán van valamim.
Igyekszem életben tartani meleg vízzel, meg keringés fokozókkal mint a gyömbér meg a bilboa de egyre rosszabb.
Már se üllni se állni nem tudok, alig alszom valamit mert érzem a fájdalmat az oxigén hiányos állapot miatt, 1 hétig nem volt erekcióm mostanában is csak azért mert erőltetem.
Ezzel hova vagy kihez kell fordulnom? Ma vagy holnap jön meg egy kontraszt anyagos MRI, az urulógusomhoz menjek vissza vagy érsebészt kell keresnem?
"Ma vagy holnap jön meg egy kontraszt anyagos MRI, "
Mi van?!
Az MRI-re nem fogadnak orvosi beutaló nélkül, úgyhogy vagy voltál már orvosnál, akkor a kérdésed ostobaság. Vagy csak kamu az egész.
Azonnal menj urológiára vagy sebészetre.
Vagy egy másik SBO-ra.
Ez nem játék, azonnal orvos kell.
Ma megyek vissza az urulógusomhoz egy teljes negatív mri vel. A probléma szerintem hogy az elzáródás most már érintheti az alsó szerveimet is mert a péniszemben lelassult vér veszít az oxigén szintjéből mire kijut onnan.
Megjelent egy ilyen kis horpadás a hasizmom körül plusz 3-4 kilót fogytam 3 nap alatt.
Foggalmam sincs mit tegyel és az urulógus se fogja tudna. Doppler pénisz ultra hangot kellene még csináltatni de alig páran csinálnak itthon és azok is nyaralnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!