Gödörbe léptem, piszokul fáj a lábam, alig bírtam hazáig jönni, mit csináljak vele? Hideget rátenni jó? Vagy bekenni valamivel?
Nincs mit. Nyugodtan hívd őket.
Majd írd meg hogy mi volt.
Sziasztok, most jöttem föl a patikából :)
Délig kerestem a TAJ-számom, végül a 12 éves laborleleten találtam meg egy lomhalom alján, aztán a mentők tényleg nem röhögtek ki, tök rendesek voltak, meg mindenki más is, ha ezt sejtem, megyek tegnap este :) Az orvos írt fel bokarögzítőt, ezt ma már nem sikerült beszereznem, hat hétig kell majd hordani, meg kétféle kencét, azt mondja, kímélni kell, és rendbejön, nem tört el semmi, csak megszakadt kicsit az ínszalag.
Reggel egy-két óráig csak mászni tudtam, ki is használtam a helyzetet felmosásra, most már tudok járni, de inkább megint mászom, mert érzem, hogy a lábamnak kezd elege lenni. Meg csinálok időnként gyertyát, mert azt meg szereti.
A lábhűtős fagyott burgereket érdemeik elismerése mellett megsütöttem. :) (be voltak csomagolva :D)
Még egyszer köszi mindenkinek a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!