Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Gödörbe léptem, piszokul fáj...

Gödörbe léptem, piszokul fáj a lábam, alig bírtam hazáig jönni, mit csináljak vele? Hideget rátenni jó? Vagy bekenni valamivel?

Figyelt kérdés
Köszi előre is.

2022. júl. 24. 20:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy nem fognak körbe röhögni. Ügyeletre meg hiába mennél, ő nem tud vele mit kezdeni, beküld a traumatológiára.
2022. júl. 24. 21:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Öreganyámon is sokszor gúnyolódtak, pedig tényleg volt baja, nekem meg van egy olyan szembetegségem, ami miatt még szerencsa, ha épp nem néznek drogosnak vagy elmebetegnek, csak simán hülyének. Inkább adok magamnak esélyt reggelig, hátha elmúlik.
2022. júl. 24. 22:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy gondolod. Viszont ha nem javul, reggel mindenképpen nézesd meg.
2022. júl. 24. 22:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Jó, köszi :)
2022. júl. 24. 22:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Épp elhatároztam, hogy bátor tintamacska leszek, és felhívom a mentőket, de nem tslálom sehol a régi TB-kártyám, amin a TAJ-számom van, szerintetek érdemes így próbálkozni? :(
2022. júl. 25. 08:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Be tudnak azonosítani a személyes adatok alapján is, meg tudod nézni ügyfelkapun keresztül is, ha van régebbi orvosi papírod azon is rajta van, de felhívhatod a háziorvost is hogy megkérdezd. De igen, érdemes.
2022. júl. 25. 08:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Akkor marad az azonosítás szem. adatokkal, mert se ügyfélkapum, se orvosi papírjaim, a körzeti orvosnál meg vagy 12 éve jártam, akkor is abban a hitben mentem h bejelentkeztem én hizzá még a kilencvenes évek elején, de törlődtem a rendszerből, gondolom, azóta megint :D köszi a választ!
2022. júl. 25. 09:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit. Nyugodtan hívd őket.

Majd írd meg hogy mi volt.

2022. júl. 25. 09:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett veled kérdező?
2022. júl. 25. 19:09
 20/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok, most jöttem föl a patikából :)

Délig kerestem a TAJ-számom, végül a 12 éves laborleleten találtam meg egy lomhalom alján, aztán a mentők tényleg nem röhögtek ki, tök rendesek voltak, meg mindenki más is, ha ezt sejtem, megyek tegnap este :) Az orvos írt fel bokarögzítőt, ezt ma már nem sikerült beszereznem, hat hétig kell majd hordani, meg kétféle kencét, azt mondja, kímélni kell, és rendbejön, nem tört el semmi, csak megszakadt kicsit az ínszalag.

Reggel egy-két óráig csak mászni tudtam, ki is használtam a helyzetet felmosásra, most már tudok járni, de inkább megint mászom, mert érzem, hogy a lábamnak kezd elege lenni. Meg csinálok időnként gyertyát, mert azt meg szereti.

A lábhűtős fagyott burgereket érdemeik elismerése mellett megsütöttem. :) (be voltak csomagolva :D)

Még egyszer köszi mindenkinek a tanácsokat.

2022. júl. 25. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!