Egy órája belerúgtam az ajtófélfába, a kislábujjammal, alapból nem fáj, de ha megyek akkor nagyon szúr, mit tegyek?
Sziasztok!
Szóval, mentem a fürdőbe sietősen, és mezitláb, de véletlenül belerúgtam az ajtófélfába, és a kislábujjam találtam el.
Ha nem mozgatom nem fáj, de ha sétálok akkor iszonyatosan szúr, vagy nemtudom, ugyanis séta közben mozog a kislábujjam
Lehet hogy eltört? Vagy el fog múlni?
Nagyon fontos lenne mert holnap után táborba megyek :((
Köszönöm a válaszokat előre!
Ja és ha találsz olyan lábbelit, amit képes elviselni így a lábad, akkor Mehetsz táborba!
Szandál, papucs stb. Nemtom fiú vagy e vagy lány.
Akkor jó. Esetleg vegyél valami spec krémet rá ami zsibbaszt stb. Gyógyszertárban biztosan adnak felvilágosítást.
Akkor ezek szerint holnap tábor.
Igen :))
Majd akkor benézek a gyógyszertárba
És még azt megkérdezném, hogy ugye lábujjtörés esetén össze szokták ragasztani a mellette lévő ujjal, ez az én esetembe használhat valamit? Vagy így nincs értelme?
Nem javasolt egyáltalán mert - mivel nem tudjuk van-e törés és ha ne adj'Isten van, akkor milyen jellegű - rossz irányba is befolyásolhatja a gyógyulás folyamatát.
Én azért átgondolnám hogy még ma elugrani baleseti sebészetre. Ha budapesti vagy, akkor könnyen megoldható és a végeredménytől függetlenül mehetsz táborba ha bírsz járni.
Nyugodtabb lennél te is és a szüleid is (gondolom) a diagnózis tudatában.
Utolsó, szerintem a törés nem lehetséges, mert bár orvos nem állapította meg, de tudok járni, egy kis fájdalommal, illetve ha törés lenne akkor nem bírnám mozgatni a lábujjam, én viszont tudom és alapból sem fáj
Ha el lenne törve akkor az sokkal jobban fájna
Köszi mindenkinek a választ! :)) Majd még elmondom mi lett, mindenesetre most akkor megyek a táborba
"Ha el lenne törve akkor az sokkal jobban fájna"
Ez cuki, én a válltörésemmel simán el voltam heteket, szóval....(2 külön darabban volt, nem csak repedt)
Mindegy, ebcsont beforr 😄 és "fiatalság bolondság" 🤗
Jó táborozást! Érezd jól magad és vigyázz rá!
Attól hogy nem fáj (annyira), nincs bedagadva, belilulva még el lehet törve.
Ahogy attól, hogy fáj, be van dagadva, lilulva, még nem biztos, hogy el van törve.
A törés ezek alapján nem állapítható meg, csak röntgennel. Kivéve a nyílt törés, azt látod.
Na sziasztoook, egy kis helyzetjelentés, elmentem táborba, ma jöttem haza, nem bántam meg hogy elmentem mert már nem fáj, csak egy icipicit, és a táborba is tudtam rendesen menni
De azért köszi az okosságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!