Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet, hogy kificamodott vagy...

Lehet, hogy kificamodott vagy eltört a kislábujjam?

Figyelt kérdés
Önmagában is érzek valami kis fájdalmat, bizsergést az ujjamban. de ami szembetűnőbb, hogy akárhányszor felkelek és mennék rálépek, mert oda az egyensúlyom miatta. érdekes jelenség nem tudom mennyi érthető. eddig nem volt ilyen problémám és nem emlékszem mikor ütöttem be vagy mi történt 😆 de valami nem oke szegénnyel

2021. ápr. 25. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, aztán megröntgenezik.

Ha eltört volna, az nagyon-nagyon fájna pár napig.

2021. ápr. 25. 07:53
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi erre nem is gondoltam
2021. ápr. 25. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Kisujjat megröntgenezik, de nem csinálnak vele semmit ha el is van törve, nem lehet rögzíteni.

Ha eltört, 1-2 hét után lassan helyreáll.

2021. ápr. 25. 09:17
 4/4 anonim válasza:
Nekem pl, 3. Osztályban tört el a mutató lábujjam (ha így hívják egyálltalán) és a nyaglábujjam megzúzódott, az valamiért sokkal jobban fájt és földagadt, az az ujjam, ami eltört, az nem is fájt és fel se dagadt, az első napokban. Csak a röntgen mutatta ki.
2021. jún. 6. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!