Kificamodott a bokám, hova kéne vele mennem?
Ma reggel munka előtt kificamodott a bokám(maga alá fordult a lábfejem). Akkor kb 2 percig rá sem tudtam állni, de aztán jobb lett a helyzet és még melóba is be tudtam vezetni, de aztán ahogy telt az idő egyre rosszabb lett. Jeleztem, hogy nem fog menni a munka mert már iszonyúan fájt ezért egyik kollégám haza is hozott, most így 9 óra fele már alig birok ráállni és szépen fel is dagadt.
Nem igazán tudom, hogy hova kell ilyenkor menni? Háziorvos elég vagy egyből a kórház? Csak azért nem mindegy mert nem igazán akarok ki mozdulni itthonról feleslegesen, mert a negyediken lakom és persze lift az nincs ezért már az előbb is alig bírtam feljönni :S úgyhogy nem szívesen indulok el valahova csak úgy. Jó lenne tudni, hogy pontosan hova kell ezzel fordulni.
Traumatológiára, ha nem tusz rá állni, akkor mentőt kell hívni.
De majd beszélj a főnököddel is, mert ha ez munkába menet történt, akkor úti üzemi baleset, ami a táppénz szempontjából nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!