Egy órája belerúgtam az ajtófélfába, a kislábujjammal, alapból nem fáj, de ha megyek akkor nagyon szúr, mit tegyek?
Sziasztok!
Szóval, mentem a fürdőbe sietősen, és mezitláb, de véletlenül belerúgtam az ajtófélfába, és a kislábujjam találtam el.
Ha nem mozgatom nem fáj, de ha sétálok akkor iszonyatosan szúr, vagy nemtudom, ugyanis séta közben mozog a kislábujjam
Lehet hogy eltört? Vagy el fog múlni?
Nagyon fontos lenne mert holnap után táborba megyek :((
Köszönöm a válaszokat előre!
Nos: az egyik kolegina élt át hasonlókat.
Ha belilult és feldagadt, plusz érzékeny, akkor az törés lehet.
Röntgen és ennek megfelelően kezelés. Mielőbb lépd meg ezt. A tábor másodlagos... tábor van máskor is, de ha ez nem forr össze jól, akkor egy életre megkeserítheti a mindennapjaid.
Ha maholnap megnézeted és mondjuk szerencsés a helyzet, akkor akár 1 nap késéssel te is táborozhatsz, de ahhoz azonnal lépni kell!
Hahaha nem
Egyébként borzasztóan fáj, és egy picit be is dagadt, nagyon szomorú vagyok, mi lesz így a táborral? Gondolom semmi :(( hónapok óta vártam, erre kitöröm a lábujjam! Ilyen az én szerencsém
Nemtudom hogy mit csináljak, mondjam anyunak hogy menjünk el dokihoz? :(((
Menjetek el orvoshoz. Írtam már tegnap is 🙂
Anno a férjem lába kisujja akaszkodott össze így a fotel lábával, rtg, törés.
Jobb ha orvos látja mert kihat életed végéig ha esetleg rosszul forr össze.
Ez logikus.
Baleseti sebészet. Talán így hétvégén hamarabb sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!