LCA - Keresztszalag-pótlás avagy mégse? Regenerálódhat műtét nélkül is a térd egy keresztszalag-szakadás után, hogy az rendesen használható legyen?
Én magam nem tudom elképzelni, mert kb 1 hónap telt el a szalagszakadásom óta, és ugyanolyan instabil, ha rálépek mankó nélkül, azonnal ingadozik, szóval kizártnak tartom, hogy ezzel járjak, nemhogy sportoljak ..
Ugyanakkor olvasom, hogy sokan támadják az LCA-plasztikás műtéteket, és van egy facebook-csoport is, amelyik kifejezetten a surgery nélküli felépülést elemezgeti, gyógytornamódszereket ad rá, stb.
Aki járatos ebben, mit gondol? Tényleg lehet teljes értékű a térd keresztszalag nélkül is vagy evidencia, hogy műtéti úton kell rendbe tenni?
szia, még sehogy sajnos.
de tény ami tény, mióta nagyon felerősítettem bicóval, nem nagyon akar kimenni, nagyon stabil lett. na csak az a baj hogy naponta ennyit nem tudok kerékpározni, pedig elvileg ez így máködne akkor ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!