Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyi időt alatt gyógyul a...

Mennyi időt alatt gyógyul a bokaszalag rándulás?

Figyelt kérdés
Kb két hete rosszul léptem és kicsit bedagat és bepirosodott a bokám egy részen. Tudtam mozgatni és csak kisebb fájdalom volt járáskor ezért nem mentem dokihoz, gondoltam csak rándulás. Viszont terhelésnél még érzem hogy fáj és kicsit más a színe azon a részen. Mennyi idő alatt gyógyul a rándulás. Lehet hogy komolyabb a probléma?

2022. júl. 1. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy hasonló bokasérülésem, lépcsőn léptem félre, nekem tiszta kek-zold lett meg betagadt. Annyira fajty hogy bokarogzitoben jártam egy darabig, de még majdnem egy évig éreztem a különbséget bizonyos mozdulatoknal. De egy 4 hónap volt amíg korlátozott a mozgasomban is, kentem ezerrel diclac kenoccsel.

Sajnos ezek viszonylag lassan gyógyuló dolgok :(

2022. júl. 1. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Több hónap. Lehet gyorsítani sportkrémmel, meg megfelelő fizikioterápiával, de azt szakembernek kell, mert ártani is lehet vele. HA pénz nem számít, akkor gyógymasszőr, gyógytornász. Ők tanulnak trükköket, h pl a másik lábat borogatják a konszenzuális hatás miatt, meg ilyenek.
2022. júl. 17. 19:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy a rándulás ilyen lassan gyógyul. Eltelt másfél hónap, úgy tűnt már rendben van, futottam 30 métert a busz után és most megint érzem hogy fáj.
2022. júl. 19. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, mostanra hogy van a bokád?
2022. szept. 11. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Már jobban van, de nem múlt el teljesen. Csináltattam ultrahang vizsgálatot. Nincs szakadás de folyadék gyült össze ezért fáj és idő amig felszívódik.
2022. szept. 12. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnálattal hallom. Tényleg nagyon lassan gyógyulnak az ilyesféle sérülések :( nagyon jó hír viszont, hogy nem volt szakadásod! Jobbulást!
2022. szept. 12. 22:54
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. szept. 12. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!