Valaki adjon valami tanacsot hogy mit csinaljak mig ki ernek a mentok, nem birom annyira fáj?
Figyelt kérdés
rá ömlött az ego olaj a combomra . hivtam mentot es azt mondtak hogy jonnek de ez negyed orával ezelött volt én meg már nem birom a fájdalmat.2022. jún. 24. 12:49
12/20 A kérdező kommentje:
nem be jott a noverem kocsival
2022. jún. 24. 14:39
14/20 A kérdező kommentje:
fáj igy is de nem tudok mit csinalni. minden nap kell csereljem a kotest es irtak fel valami kremet amivel kenjem
2022. jún. 24. 14:50
15/20 anonim válasza:
Az égést nem kenik. Semmivel. Többször égtem már meg.
16/20 A kérdező kommentje:
na kepzeld hogy nekem bekente valamivel nem tudom mi volt az vagy lehet csak at torolte nem tudom el takarta a labam fugonnyel mert tu fobiam van es adott injekciot is . en ugy ereztem hogy kent ra valamit. azt mondta minden nap csereljem a kotest es fel irt valamit
2022. jún. 24. 15:31
17/20 anonim válasza:
Nekem csak forrásban lévő víz borult rá a combjaimra, én is kaptam krémet. Nekem majdnem egy év volt, mire elmúlt, de semmi nyoma már (másod és harmad fokú égés volt). Jobbulást.
18/20 anonim válasza:
Tetanuszt égési sérülésre nem fognak adni, és az égett bőrt nem kenik be semmivel.
19/20 anonim válasza:
Egyébként miért jó mindenféle kamut kiírni? Főleg úgy, hogy az összes egészségügyis tudja jól, hogy hazudsz.
20/20 anonim válasza:
Gratulálok, hogy ehhez mentőt kellett hívni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!