Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak, ha sok guggolás...

Mit csináljak, ha sok guggolástól fáj a hátam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy kissé bugyuta kérdés, de mostanában a munkámban sokat kell guggolnom - napi kb. 6 órát - és elkezdett fájni a hátam. Van valami javaslatotok?

2022. jún. 6. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Válts munkahelyet.

Hat órán keresztüli szokatlan testtartásnál nincs min csodálkozni.

2022. jún. 6. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Ne guggolj, térdelj inkább, vagy ülj a földre, esetleg kissamlira
2022. jún. 6. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha van mód valtogasd a testhelyzetet pl ülés térdeles stb. Esetleg erdemes lehet munka utan nyújtani, néha ilyen gyogytornat csinálni.

Ha nagyon nem megy sehogy és ugy érzed hosszú tavon káros akkor erdemes munkát valtani

2022. jún. 6. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a javaslatokat! A nyújtást már próbáltam, úgy érzem, sokat segít. Fene egye meg a nadrágot, ezentúl térdelni fogok... :P
2022. jún. 7. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Végezzél valami jógát, gerinctornát, ússzál... Ilyen tornák meg jógák vannak ingyen is a neten.
2022. jún. 7. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!