Lehet, hogy meghaltam?
Figyelt kérdés
Egyszer kiskoromban leestem a francia ágyról egyenesen a fejemre. Hirtelen elsötétült minden, nem hallottam semmit az után, hogy anya egyszer a nevemet kiabálta. Nemrég eszembe jutott és megemlítettem, anya azt mondta, nem vettem levegőt. Fejen állva, a szekrénynek dőlve ébredtem talán pár másodperc múlva. Nem lett agyrászkódásom, sem más bajom. Mégis azon gondolkodom egy idelye, hogy lehet talán meghaltam.... Viszont akkor újra kellett volna éleszteni, nem? Lehetséges, hogy magamtól visszajöttem? Vagy egyszerűen csak elájultam?2022. máj. 7. 22:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem halálból magától nem jön vissza senki, mert akkor nem halt meg. Valószínű elájultál. Anyuka meg valószinűleg tejesen nagy sokkba lehetett, nem biztos, hogy nem vettél levegőt. De azt se zárom ki, hogy hosszabb ideig valóban nem vettél levegőt.
2/5 anonim válasza:
"Lehet, hogy meghaltam?"
Nem. Aki meghalt, az nem ír ki kérdéseket a gyakorin.
3/5 anonim válasza:
2# butasagokat lécci ne irj!
Nem az 1800-as években jarunk.
4/5 anonim válasza:
Szimplán elvesztetted az eszméleted pár pillanatra a fejet ért sokk miatt. Jóanyád emlékeit meg kicsit átírta a pánik, természetesen vettél levegőt közben.
Egyébként #1 és #2, a keringésmegállást a köznyelvben szokás halálként emlegetni és abból igenis lehetséges visszajönni megfelelő kezelés (CPR) hatására. De spontán nem.
5/5 anonim válasza:
agyrászkódásom
idelye
Ezek tükrében merész dolog azt állítani, hogy nem lett semmi bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!