Meghaltam vagy mélyen csicsikáltam? xD
Figyelt kérdés
Olyan mintha álmodtam volna, sőt valamiért azt álmodtam hogy elvágják a torkom de nem is féltem a haláltól, utána elkerültem egy türkíz erdőbe és úgy éreztem hogy elkéne menni sétálni, meg voltak ott különböző színűen világító lepkék, utána meg szólt az ébresztő xD, de mikor felébrettem szószerint zsibadt mindenem és pár másodpercig nem is tudtam megmozdúlni, mikor kimentem a konyhába anyám meg mondta hogy milyen kib.szott sápat vagyok, én meg olyasmit hallottam hogyha azt álmodom hogy meghalok akkor közben a valóéletben is megdöglök, lehet hogy túl mélyen aludtam és pár percre leállt a szívem mint a szaros csecsemőknek, és azért láttam ezt az álomképet, vagy esetleg a túlvilágot?😵😱💫💫 xD, vagy csak ennyire beteg elmélyű vagyok hogy ilyeneket álmodok? És csak azért voltam lezsibadva meg lesápadva mert mélyen aludtam?2022. febr. 24. 06:58
1/8 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibákért bocsesz, 5 perce keltem fel.
2022. febr. 24. 06:58
2/8 anonim válasza:
Alvásparalízised volt csak, nyugi.
3/8 anonim válasza:
A kérdésed alapján azt mondanám, az agyhalál állapotába kerültél, és még mindig tart.
4/8 A kérdező kommentje:
Neeeeeeee😭😱😱😭😱😭😱😭😱😭😱😭😱😭😱😱😭😱😭😱, de ahoz agy is kellen, hülyegyerek🤚🙄😩 xD
2022. febr. 24. 07:25
5/8 anonim válasza:
4. Te írtad: "ennyire beteg elmélyű vagyok"
Igaz, az "elmélyű"-t nem sikerült kiszótáraznom, de gondolom az elmére, elméjűre gondolsz, vagyis eddig azt feltételezted magadról, hogy van eszed/agyad...😱 hülyegyerek 🙄
6/8 A kérdező kommentje:
Figyi kiscsillag, én nem sértőttem meg amit írtál, bántásnak se vettem, ismered a szarkazmust?
2022. febr. 24. 14:45
7/8 anonim válasza:
Azt ismerem,igen, de azt viszont sajnos nem, hogy: "nem sértőttem meg amit írtál"...
Te amúgy beszélni magyar?
8/8 A kérdező kommentje:
Hát drágám nem úgy tűnik mintha ismernéd a szarkazmust, mert ha ismernéd akkor most nem tartanánk itt, meg amugyis én viccnek vettem amit írtál elsőre, nem sértésnek, csak ezt te nem tudod felfogni kis szívem, és igen beszélek magyart amint látod, köszi a kérdést, na nembaj, tovabbi szép estét, fölösleges magyarázkodnom annak aki még azt se tudja mi az a szarkazmus, ha írsz is valamit ignorálom mert annyira azért nem érdekelsz hogy egy hozzád hasonlóra pocsékoljam az időm, okos enged szamár szenved, sziaa! :)
2022. febr. 24. 18:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!