Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A clexanetől lehet kék zöld...

A clexanetől lehet kék zöld foltos a hasam?

Figyelt kérdés
Már 20. napja szúrom magamat, hasba a clexane 6000 ne (60 mg)/0,6 ml oldatos injekciót. És tegnap észre vettem hogy a köldököm alatt balra, kék zöld foltos lettem. Okozhatja-e a clexane? És ilyenkor mi a teendő? Továbbra szúrhatom-e magam?

#Clexane #kék zöld foltok
ma 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Okozhatja. Majd elmúlik.
ma 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:
1-esnek? Akkor is elmúlik ha az előírtaknak megfelelően, rendszeresen nap egyszeri alkalommal, továbbra is szúrom magam?
ma 19:07
 3/4 Metionin ***** válasza:
Igen, én minden tűszúrástól színes leszek, amikor ezt kellett szúrnom 2 hétig, merő folt voltam. A végén már alig volt rajtam foltmentes hely.
ma 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg eltaláltál egy kiseret és bevérzett és most szívódik fel a vérzés. Próbáld meg mindig máshova oltani a hasadon. Teljesen normális ,hiszen ez vérhígító. Végig kell oltanod,mert thrombosis megelőzés céljából oltod.
ma 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!