Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogy néz ki egy labfejtores?

Hogy néz ki egy labfejtores?

Figyelt kérdés
2 napja beutottem nagyon. Akkor nem fajt másnap nagyon ma mar enyhült. Külsőre picit dagadt ahol beutottem es enyhén piros. Mozgatasnal is fáj még de már sokkal enyhébben mint tegnap. Ha eltort volna akkor egy nap múlva éreznék javulást?
2022. máj. 7. 14:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Neked milyen volt a fájdalom? Tudtál akkor vele járni? Duzzadt volt neked? Es az egesz labfejed kék lett? Nekem ahol beutottem ott piros
2022. máj. 7. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
A fájdalom nem volt vészes, de sántikálva tudtam csak menni. Nem volt az egész lábfejem lila, csak középtájt és még is duzzadt. Nekem minden törésnél 2 db) kékes-lila volt, nem piros. Anyukám is törté el a lábközépcsontját, és neki is lila volt.
2022. máj. 8. 14:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat azt gondoltam egy törés nagyon duzzadt es egyértelműbb jelei vannak. Nekem is duzzadt közepen, csak nekem pirosas, nem kekes. Mar nem santitva jarok, de ha ugy mozdítom azert fáj.
2022. máj. 8. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!