Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Áramütés érhette a 2 éves...

Áramütés érhette a 2 éves gyereket. Lehet baja?

Figyelt kérdés
Az egész házban egyetlen hely van ahol nem volt lefedve a konnektor. Eddig soha nem nyúlt bele a gyerek. Most véletlenül nyitva maradt az ajtó amíg én pakoltam. És ő bedugott egy kulcsot a konnektorba. Szerintem! Megrázhatta az áram mert nagyon megijedt és sírt hogy megcsípte valami az úját. Azt hittem a ruhacsipeszt csipesztette rá. Megpiszilgattam neki. Később vettem észre hogy nincs áram a lakásban. Ekkor kezdtem el gondolkozni és láttam a kulcsot a földön. Azóta hívtam a kórházat, akik azt mondták ha minden rendben van nem kell bevinni mert nem gondolják hogy bármi lehet. Én viszont rettenetesen félek. Reagál, beszél, játszik és nem fájlalja semmiét. De a konnektortól rettenetesen fél. Ès azt mondta az csípte meg. Lehet neki baja amit nem látok rajta?

2022. ápr. 23. 13:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor a hollandok jobban tudják.

Mégis te milyen válaszra vártál itt??????

Ha eleve fix higy nix kórház.

Normál esetben : áramütés eseten 24 óra kórházi megfigyelés és vizsgalatok.

24 órán keresztül BÁRMI LEHET

Sziv, verkeringes stb

Ismerősöm erintett volt. Tudom tehát.

2022. ápr. 23. 14:11
 12/34 anonim ***** válasza:
9%
Adjál neki egy sört ha nagyon megbaszta.
2022. ápr. 23. 15:41
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Hőzöngés helyett hadd kérdezzem meg, aztán a konnektor alatt milyen padló volt? Parketta, szőnyeg, műanyag, vagy kerámia?
2022. ápr. 23. 15:43
 14/34 A kérdező kommentje:
Parketta volt alatta.
2022. ápr. 23. 17:05
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
És mi ment le? Áramvédő kapcsoló? Kismegszakító?
2022. ápr. 23. 17:30
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, inkább arról irj, hogy mi van a picivel!
2022. ápr. 23. 17:32
 17/34 A kérdező kommentje:

15ös. Nem igazán értek ehhez, de elment az áram az egész házban. Mivel semmi sem volt felkapcsolva így csak később, kb 40-50 perc mulva vettem észre.

Szerencsére jól van, igazából 5 percenként nézem, kérdezem, hogy minden rendben van e. Orvos is hívott közben. Most is azt mondja hogy már látható lenne a baja. A bőrén nincs bemeneti sem kimeneti seb. Semmi nem látszik rajta sehol. Ugyanúgy játszik ahogy szokott. Én is jobban örültem volna ha megfigyelik egy éjszakán át, de sajnos itt csak a szerintük nagyon sürgős esetekben lehet kórházba menni. Igazából még mindig folyamatosan rettegek, nehogy bármi legyen.

2022. ápr. 23. 17:40
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Konnektorba lehet kapcsi ilyen gyerekvédelmi biszbaszokat, ha annyira félsz miért nem volt eddig is?
2022. ápr. 23. 17:43
 19/34 A kérdező kommentje:
Mindenhol van, csak azon az egy helyen nem. Abba a szobába ő sosem megy be, az egy vendégszoba, ahol én teregetni szoktam a ruhákat. Most épp azokat a ruhákat vittem a másik szobába. A konektor előtt pedig eddig szekrény volt és néhány hete toltuk át a szekrényt. De igazából teljesen mindegy, mert igen, be kellett volna azt is dugnunk.
2022. ápr. 23. 17:46
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy jól van a pici!

Vigyázz magadra is hogy ne stresszelj túl sokat!

2022. ápr. 23. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!