Lányom arcába 8 éve beleszúródott a grafitceruza, betetoválódott. Hogy lehetne eltüntetni?
Figyelt kérdés
Elsős korában a padtársa véletlen megszúrta a lányom arcát grafittal. Egyből mentünk az orvoshoz, aki azt mondta, hogy nem lesz gond vele, így hagytuk. Most kezd el kamaszodni és csúnyának tartja magát így.
Nekem csak a lézereztetés jutott eszembe, de annak ugye megmarad a hege. Mit lehet tenni, kinek mi a tapasztalata?
Köszönjük előre is.
2022. márc. 20. 06:26
11/14 anonim válasza:
Nagyanyám 90 éves, 8 éves korában belevágtak a kezébe egy gtafitot, és még mindig ott van. Max akkor fog eltűnni ha kiműtik.
12/14 anonim válasza:
7-es: ha elolvasnád a kérdést, akkor tudnád, hogy VÉLETLEN volt az eset, erre nem agrsszióval reagál értelmes ember!
13/14 anonim válasza:
Nekem a jobb hüvelykujjamon van egy ilyen pötty gyerekkorom óta, valószínüleg csak kiműteni lehet, de akkor pedig apró heg marad utánna. Döntse el, hogy a grafit pötty vagy a heg éri meg neki jobban.
14/14 anonim válasza:
Nekem a térdemben van, csak az nem toll hanem grafit. A testvérem szúrta belém 8-9 éves koromban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!