Ha valakinek levágják a végtagjait az nagy fájdalommal jár?
Figyelt kérdés
Néztem ilyen mexikói kartell darabolós videókat, és akinek lecsapkodták macsetével a végtagjait, meg se nyikkant. Talán valami szer hatása alatt lehetett? Állítólag ha hirtelen elveszti valaki egy végtagját csak zsibbadást érez. Kíváncsi vagyok, vajon kibírnám hang nélkül azt hogy feldarabolnak?2022. febr. 22. 16:59
1/2 anonim válasza:
Indulj ki abból, hogy beszámoltak veteránok, hogy milyen amikor meglövik őket. Állítólag egy nagy ütést éreznek, de mást nem, mert a test ilyenkor sokkot kap. Aztán csak percekkel később jön lassan a fájdalom és egyre fokozódik, végül elviselhetetlen lesz. De ilyenkorra már a vérveszteség is komoly lehet, tehát, ha nem kap ellátást eszméletvesztés következik be.
2/2 anonim válasza:
Amit 1 írt, pár másodpercig nem érzed a fájdalmat, utána brutálisan fog fájni. Nekem amikor levágta az orvos az ujjam (altatásos műtét), utána még napokig nagyon fájt, és elég komoly fájdalom cisllapítót kaptam, és csak egy ujj, és tervezett műtét volt, altatással mindennel. Ezt is csak brutál fájdalom csillapítókkal lehetett kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!