Nagyon fáj a gerincem, mit csináljak?
Szerdán voltam edzésen (tánc), es a feladat az volt, hogy a szekrényre (amivel szoktuk csinálni pl a szekrény ugrást is, olyanra) fel kellett ugrani, és bukfencet csinálni. A nyakamnál, a vállammal egy vonalban egy ponton nagyon fáj a gerincem, akkor ha valami hozzáér. Törve biztos nincs, inkább csak nagyon megnyomtam, megütöttem ott a csontomat, kemény volt a felület. Valamivel lehet csillapítani a fájdalmat?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én azért megmutatnám a traumatológián. Gerinccel nem játszunk. Menj be holnap a traumatológiára (baleseti), és nézesd meg.
Ott meg mondják pontosan hogy mi történt vele, és fájdalomcsillapítást is tudnak javasolni.
Van más mód, telefon, 112 tárcsázás, hívás indítása.
Elmondod ugyanazt amit ide leírtál, és azt is hogy nem tudsz eljutni orvoshoz. Ők pedig eldöntik, hogy az ügyeletes orvost küldjék ki, vagy pedig egy mentőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!