Ez zúzódás vagy törés lehet?
A jobb lábam bokám feletti sípcsontját ütöttem be.
Torna pad volt az ajtó előtt és mikor kimentem a teremből nem figyeltem. Siettem és belerúgtam.
Maga az ütést fájt és zavart is aztán torna órán csináltam mindent is és nem fájt óra közben. Aztán este elalvas előtt vettem észre, hogy be van dagadva és enyhén kék színű:(
Meg estére fájt, szúrt és égett kicsit.
Másnap vettem rá kenőcsöt, azzal kenem mindennap.
Kedden volt az eset és mentem sajnos szerdán is suliba meg csütörtökön is.
A menéssel nincs gond, nem fáj a suliban egész nap jól van, de estére elkezd fájni, szúrni, égni, lefekvés előtt.
Mondtam anyának, hogy lehet el kellene menni vele orvoshoz, de azt mondta, hogy ha napközben jó, akkor szerinte csak zúzódhatott és így nem hiszi, hogy a krémnél és jegelésnél többet mondana az orvos.
De már most nagyon bánt, hogy jártam így suliba, mert félek, hogy majd lebénulok, vagy mozgás szervi bajom lesz, hisz megerőltettem.
Esténként az a fura, hogy még sajnos a lábfejem is fáj meg a sarkam is meg a lábujjam is kicsit ég, fáj..
Köszi a segítséget előre is!:(((
Egyszer már zúzódott sajnos ez a lábam 3 éve, de akkor olyan érzés volt mintha üvegszilánkokon lépkednék és nem ment a lépés, egy lépés se.
Ezért is gondoltuk, hogy nem lehet nagy a baj.
Köszönöm szépen! Bár így lenne, remélem tényleg csak ennyi!!:(
Ha más is ír valamit nagyon örülnék neki, bárhogy is gondolja.
"Maga az ütést fájt és zavart is aztán torna órán csináltam mindent is és nem fájt óra közben"
Úgy ultra konkrétan, rá sem tudtál volna állni ha törés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!