Lehet, hogy gerincsérülésem van?
Hetvegen tortent, szombat ejjel/vasarnap kora hajnalban, hogy estem masfel-2 metert a hatamra/seggemre (nem emlekszem pontosan, italozas kozben tortent)
Kulonosebb panaszom nincs, csak a folt faj a hatamon amit szereztem kozben, fuves-susnyas talajra erkeztem, viszont mostanaban eleg paranoias vagyok es eszembe jutott az Aranyélet c. magyar sorozat, aminek a vegen az egyik foszereplo mellett felrobban egy auto, o nekicsapodik valaminek, elszalad, majd par napra ra egyszercsak osszeesik mikor ki akarja nyitni a kocsijanak az ajtajat, ezutan lebenul.. van esely ilyesmire nalam is?
Forduljak orvoshoz minel elobb, vagy lehet, hogy csak en aggodom tul a dolgot?
Koszonom a valaszokat!
25F
Milyen tunetek, eszrevetelek azok, amik miatt mindenkepp orvoshoz menjek?
Egyebkent pizzafutarkent dolgozom, egesz nap ki-be szallok az autobol, ez is aggaszt picit, hogy folyamatosan mozgok es nem otthon pihenek
Azt szerettem volna megtudni, hogy látható-e elszíneződés azon a ponton, ahol fájdalmat érzel.
Ami miatt mindenképp orvoshoz mennék: zsibbadás (bárhol), nyilalló fájdalom a hátadban, komolyabb sérülésre utalnak. Eddig még mindig csak egy mezei zúzódásra gondolok.
Na pont ez az, hogy pihenni kéne, de táppénzre csak a doki tud kiírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!