Hallássérült kisfiam nem akarja meg tűrni a hallókészüléket, mit tudnék még tenni?
Figyelt kérdés
1,5 éves kisfiam most kapott hallókészüléket, amint be teszem tépi ki. Már az illesztéket is le tépte róla amit most ragasztani kell. Nagyon nem akarja, vettem neki hozzá rögzítőt próbáltam minden féle módon énekeltem neki közbe játszottunk le foglaltam mégse viseli el csak az, hogy ki szedje. Adtam rá sapkát az alá is be nyúl és szedi ki. Plusz a sapka árnyékolja a mikrofont. Koraszülöttként a légzéstámogatást se tűrte azt is mindig ki szedte azt el is vették tőle a lehető leg hamarabb és aztán légzéyfigyelőt használtunk, de most már nagyon tanácstalan vagyok mivel próbálkozbatnék még. Jó bő fél évvel el van maradva a mozgása a beszéde minden területen pedig tényleg nagyon igyekszem. Azt reméljük, hogy a hallóka megoldást jelenthetne a problémára, de nagyon tiltakozik ellene. Akinek hasonló problémája volt és sikerült meg oldani akkor kérem írja meg egész nap próbálkozunk, de most nagyon kétségbe estem.2021. szept. 11. 10:16
2/3 A kérdező kommentje:
Digitális papnak sky
2021. szept. 12. 12:11
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!