Mit csináljak a bokarándulás/ficam/ nem tudom mivel, hogy ne fájjon annyira?
Figyelt kérdés
Kb 40 perce elestem, és azonnal feldagadt a bokám, először nem tudtam ráállni. Visszamentem a szobámba, jegeltem, bekentem krémmel, felpolcoltam, de bármit csinálok vele, nagyon fáj. Viszont mostmár rá tudok állni. A csont alatt elkezdett bevérezni. Előre is nagyon köszönöm ha valaki válaszol.2021. aug. 2. 21:13
1/10 anonim válasza:
Menj el orvoshoz. Lehet nem csak ficam hanem sokkal több... csináljanak egy röntgent..
2/10 anonim válasza:
Ha ennyire durva és nem vagy "gyakorlott ficamos", akkor ha van rá lehetőség, vigyen be valaki a balesetire. Lehet, hogy komolyabb a dolog. Ha meg tényleg csak egy rándulás, akkor legfeljebb kapsz egy fájdalomcsillalítós kenőcsöt és megmutatják, hogyan kell rendesen befáslizni.
3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 17 vagyok, és apukámmal élek aki már ivott, emiatt csak reggel tud bevinni.
2021. aug. 2. 21:28
4/10 anonim válasza:
Szomszéd, barát szülője vagy ha város, akkor taxi?
5/10 anonim válasza:
Mindenképp minél előbb be kene menned mert ha egy törés akkor elmozdulhat, ami csak bonyolítja vagy ha szakadt valami pl egy szalag azt is minel előbb jobb látni.
7/10 A kérdező kommentje:
Részleges szalagszakadás :/
2021. aug. 3. 13:39
9/10 anonim válasza:
Részvétem, nekem is volt 1,5 éve. Néha még most is érzem, pedig 6 hétig éjjel-nappal rajtam volt a rögzítő, utána még kb 2-3 hónapig nap folyamán munka közben
10/10 A kérdező kommentje:
Fekvő gipszet raktak rá, 1 hét múlva kell visszamennem. Részvétem neked is, remélem én nem fogom érezni utána :/
2021. aug. 3. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!