A tegnap szkander közben halottam egy reccsenést,egy órára rá már orvosnál voltam,nem volt semmi törés,könyökficam és most gipszben van hétfőig a kezem,hétfőn újra meg röntgenezik,mennyi ideig lesz gipszben szerintetek? =/
Nekem nem tudom miért mondta azt a fiatal orvos hogy semmi sincs el törve csak szalag nyúlás van, ma meg nézte egy jobb orvos,40-50 éves lehetett,látszik hogy értette,azt mondta nincs a szalagokkal semmi csak a törés,amúgy ugyanaz a gipsz maradt.
Amikor reggel be mentünk azt mondták ha nem lesz jó a röntgen akkor műteni kell,de szerencsére jól jött le,3 hét gipsz és utána meg nézik, szerintem nem fogják azt mondani 3 hét után hogy műteni kell,szerintem most meg mondta volna ha az kellett volna,amúgy a belső epicondyle csont tört el,magyarul az golfkönyök asszem :D
Örülnék ha 3 hét után le vennék,nagyon meg kimélem és azután is azt fogom!
Engem műtöttek. Műtét előtt voltam 3 hetet gipszben. Műtét után 1 hétig gipszsín és 7 hét rendes gipsz.
Párom gipszelő, azt mondja ez 6-8 hét gipsz műtéttel és műtét nélkül is.
Nekem vártak a műtéttel, ezért összesen majdnem 3 hónapig voltam ujjaktol a vállamig gipszben..nem volt egy leányálom. Kitartást!
#16 remélem nem kerül sor műtétre.
Köszönöm szépen,próbálom megszokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!