A tegnap szkander közben halottam egy reccsenést,egy órára rá már orvosnál voltam,nem volt semmi törés,könyökficam és most gipszben van hétfőig a kezem,hétfőn újra meg röntgenezik,mennyi ideig lesz gipszben szerintetek? =/
Honnan tudjam?
Nem láttam, hogy néz ki. Nem vizsgáltalak meg.
Lehet hogy 2 hétig, lehet hogy 2 hónapig.
Hétfőn röntgen, majd ne felejtsd el az orvost megkérdezni,ha magától nem mondaná.
Nekem 1,5 hónapig volt vállig gipszben a kezem emiatt.
Egy hét gipszsín, utána rendes gipsz, könnyített gipszet kaptam, nyakba kötve éreztem a különbséget.
Utána gyógytorna és még fáslizták pár hétig.
Mi a különbség a gipszsín és a rendes gipsz között?
Nekem olyan van most,hogy nem éri körbe a teljes karomat gipsz,akkor az valószínűleg gipszsín,tudom hülyének tűnök de most van először gipszben a kezem....
Gipszsín, ami nem ér teljesen körbe. A következő kontrollon fognak valószínű átgipszelni, akkor már végleges gipsz lesz, ami körbeér az egész kezeden. Akkor fogja mondani meddig lesz rajtad.
Szerintem minimum 6 hétre számíts, hogy addig gipszben leszel.
Ja és az tényleg gipszsín. Nekem az egy hétig volt fent, aztán kaptam a rendes, körkörös gipszet.
Ez azért van, mert addigra lemegy a duzzanat és úgy lehet rendesen gipszbe tenni.
Ajánlom a könnyített gipszet, kényelmesebb, tesznek alá egy puha kötést, amivel kitömik.
Nekem volt sima gipsz vállig és ez a könnyített is, van különbség, tűrhetőbb a könnyített. Fizettem érte 13.000 forintot a gipszelőben, de megérte.
Sima gipsz felrakása után még egy óráig száradt ott, a másiknál meg gipszelés után 5 perccel már tették fel a karfelkötőt és mehettem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!