Borotva vágás hagyni fog heget?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyeséget csináltam és rettenetesen megbantam de nagyon felek hogy észreveszi valaki, ez hagyni fog heget, mennyi idő a gyógyulás kép lent2021. júl. 5. 11:53
2/22 anonim válasza:
Talán vadhús nem lesz rajta, de nyomot hagyni fog.
3/22 anonim válasza:
Nekem van egy csík a bokámnál (már heg), úgy kb szeptember óta, nem úgy néz ki, mint ami el akar múlni. De már kezdem megszokni 😃
4/22 A kérdező kommentje:
Basszus basszus nem hagyhat heget megbolondulok ha ez ott. marad vagy valaki észreveszi
2021. júl. 5. 12:00
5/22 anonim válasza:
4: hát erre szokták mondani, hogy ELŐTTE kellett volna meggondolni....
6/22 anonim válasza:
Minek vagdosod magad, ha annyira zavar?
7/22 A kérdező kommentje:
Leirtam hogy megbantam hülye voltam nem baszogatast kértem hanem segítséget lapozz tovább ha nem tetszik inkább írd le hogy szerinted van e rá esély higy nyom eltunik
2021. júl. 5. 12:39
8/22 anonim válasza:
leírtuk, hogy nyomot hagy. Nem tudom, mit kéne írni...??? Hitegetni téged, hogy á, dehogy, mindjárt holnapután eltűnik...?? Akkor boldog lennél...????
9/22 anonim válasza:
Ó, jaj! Még fiatal vagy és nem mély. Még egy kis égés sérülésnek is elmegy, bárhol megsérülhetünk. Lehet kapni patikában kenőcsöt, ha városi vagy könnyebb dolgod van.
De a lelki fájdalmad visszatérhet ami miatt ezt tetted. Szívesen küldök neked egy cikket ezzel kapcsolatban segítség képpen.
10/22 A kérdező kommentje:
9es köszönöm szépen megköszönném azt a cikket
2021. júl. 5. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!