2 napja megvágtam a lábam borotvával és most görcsöl?
tegnapelőtt délelőtt szétvágtam a lábam borotvával, kb 10 centi hosszan, max. 1 mm mélyen. a vágás a bal lábamon van, vádli részén. a seb helyét kb így tudnám behatárolni: az alsó lábszáram "bal oldalán" található, ha befeszítem a vádlim, a vágás kb fele maga az izom kidudorodására esik. Szépen varasodik, kicsit sárgás, meleg. Viszont ha felállok és elindulok akkor baromira fáj ott a lábam egy ideig, s nem tudom eldönteni, hogy most vajon görcsöl a lábam, vagy a seb fáj, ugyanis ha hozzányúlok magához a sebhez bárhol, akkor nem fáj. Viszont mellette, a vádlim körül ha megnyomom nagyon érzékeny. Lehetséges, hogy a seb miatt görcsöl a vádlim? El fog múlni? Kimasszírozni nem nagyon tudom, mert arra érzem ezt a fájdalmat, amerre a seb van.
Aloe verával kenegettem, ma reggel pedig neogranormonnal is (mivel már varasodik), valamint a "baleset" után este tetrán port hintettem rá.
A fertőtlenítés hiánya miatt, meg a szar aloe vera miatt a var alatt van egy nagy rakás baktérium, ami csinàlt egy szépen terjedő fertőzést—-> legrosszabb esetben üszkösödik és le kell vágni vagy egy jó kis vérmérgezés lesz belőle és akár bele is halhatsz
Ha már orvoshoz mész, pszichiáterrel is nézesd meg magad, a vagdosás nem egészséges
Azért direkt nem vágnám meg magam :)
egyedül amiatt aggódok, hogy görcsöl a lábam.
Szerintem nyisd meg a sebet, hogy van-e alatta genny. Ha van, ki kell tisztítani!
De ha piros és meleg, akkor gyulladt.
Lépj be a patikába, vegyél fertőtlenítő! Amúgy egy kis pálinka sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!