Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon megvágtam a lábam...

Nagyon megvágtam a lábam borotvával! Kb tíz centin az összes ott lévő bőr lejött. Ezzel mi lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya. Még soha nem vágtam meg magam. Fél óráig vérzett. Betadint plusz curiosat adott a gyógyszerész. Most a húsom látni azon a részen ahol végig lejött a bőr. Tpbbet biztos nem nyúlok borotvához, de visszanő oda a bőr vagy ilyen marad életem végéig? :( A bokám felett történt

2017. márc. 14. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Visszanő a bőr, regenerálódik az, nyugi.

Egy ideig biztos látszani fog a "baleset" helye.

Nekem is volt hasonló, de már nyoma sincs. Fertőtlenítés után, ajánlom a Bepanthent, nagyon jó hámosító, és elősegíti a gyógyulást. Így nem lesz olyan csúnya, varros.

2017. márc. 14. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Mégis milyen erősen nyomtad rá a borovát? Vagy hogy sikerült ezt alkotni?

A bőr visszanő, csak már nem lesz olyan mint előtte volt.

2017. márc. 14. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Mély a vágás? Ha nem akkor nem marad meg,ha igen akkor valószínűleg lesz ott egy halvány csík,de az idő múlásával az is egészen el fog halványulni.
2017. márc. 14. 18:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, dmbe vettem saját márkásat gondoltam mibaj lehet. Gyors borotválkozás meló előtt, aztán azt vettem észre,hogy ömlik a vér a lábamról megnéztem a borotva fejet és a bőr ott volt benne végig... ajj... nem nyontam rá de megnéztem a maradék négy darabot annyira élesek,hogy csak na
2017. márc. 14. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
19%
ezért találták fel a gyantát.. am egy sebész egyszer lássa mert bár visszanő de házi kötszer és vacak fertőtlenítőnek könnyen lehet egy jó kis elfertőződés a következménye.
2017. márc. 16. 21:47
 6/6 anonim válasza:
Na mizu veled kérdező? Megmaradt heg?
2021. júl. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!