Kiss Kíváncsi kérdése:
Ha elvesztenéd (amputálnák) a lábad, mit csinálnál a nadrágoddal, harisnyanadrágoddal? Visszagyűrnéd, szépen méretre vágnád, hagynád lógni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 20:32
11/26 anonim válasza:
Én összevarratnám ott egy csomóba ahol a láb véget ér, és a többit leszabni róla
12/26 anonim válasza:
A nadrág felhajtva, szépen a derékhoz, vagy méretre szabva.
A harisnyára egy csomót kell kötni, a felesleget levágni.
13/26 anonim válasza:
Én a nadrágot néha csak felhajtom.
A harisnyagatyák szárát általában le szoktam vágni
14/26 anonim válasza:
Ha van műláb akkor ahhoz értelemszerűen semmit nem tennék a nacival. De ha épp nincs, ahhoz meg jobb levágni, elvarrni méretre a nadrág szárát.
15/26 krisztamnk válasza:
Szoknyát hordanék azután is, mint eddig is kétlábúként. A harisnyanadrágom szárát meg visszahúznám és betűrném. Harisnyát levágni ? Hülyék vagytok ? Ha kiszakad a másik szára akkor csak meg kell fordítani. Kétszer annyi ideig tart féllábúaknál :-)
16/26 anonim válasza:
Hát nekem most fogják levágni mindkét lábam. Szerintem levágom a szárát a nadrágnak és összevarrom
17/26 anonim válasza:
Hát... legalább akkor tényleg a földig ér majd a farkam..
18/26 anonim válasza:
Én menő fém lábat csináltatnék, ami nem is akar emberinek tűnni. Aztán ha jó idő van kint, akkor hagynám, hogy látszódjon.
19/26 NTBS válasza:
Várnék műlábra, addig nem bolygatnám a ruhatáram darabjait.
20/26 anonim válasza:
Harisnyát többé nem hordanék. Csináltatnék műlábat és rendes nadrágot viselnék. Nyáron rövidnadrágot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!