Két napja eltört a bokám és most lilulnak a lábujjaim, az baj?
Figyelt kérdés
Eltört a bokám két napja és most elilutlak a lábujjaim, de nem zsibbadnak és érzem is őket. Ez normális?2021. jún. 17. 23:30
1/16 anonim válasza:
Nem hangzik jól, én a helyedben felhívnám az ügyeletet.
3/16 anonim válasza:
Első kettő hülyeséget ír és még sosem tört el semmilyük. Igen, normális.
4/16 anonim válasza:
Volt toresem, nekem nem lilit semmim. 2. voltam
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Holnap mindenképp megnézetem orvossal, de most éjfélkor nem szívesen megyek be ezzel☺️
2021. jún. 17. 23:37
7/16 anonim válasza:
Csak hívd fel, lehet hogy nem vészes a lilulas, de simán lehet, hogy be KELL menned balesetire.
8/16 anonim válasza:
En csak azt mondom, hogy egy telefont megerne az ugyeletre, ilyenkor is lehet hivni oket. Nem kell bemenni, de adnak tanacsot telefonon keresztul is. :)
9/16 anonim válasza:
Nekem is volt eltörve a bokám, és nekem közvetlen a lábujj előtti rész volt lila (vagyis az IS), de ugye az a sérülésből adódó bevérzés volt. Nem mindegy, hogy csak emiatt lila, vagy mert nem kap vért valamiért. Próbáld meg megállapítani, bár nem lesz egyszerű. Ha nem kap vért, akkor orvos, addig is kapjon meleget, mert az tágítja az ereket.
10/16 anonim válasza:
Nekem volt bokatörésem és igen, lilultak a lábujjaim. Különösen akkor, ha "lógott" a lábam. Polcold fel magasra és mozgasd a lábujjaidat! Ha hideg, érzéketlen és zsibbad, irány az orvos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!