Bokaficam utáni gyógyulás?
3 napja ficamondott ki a bokám tesin, nem szakadt szerencsére csak megnyult és bevérzett a szalag. Kaptam rá egy bokarögzítőt amit az orvos szerint 3-5 hetig folyamatosan viselnem kell, a 3.héten vehetem csak le éjszakára, addig meg csak akkor veszem le ha bekenem a lábam vagy jégzselézem. Tartja is jól a lábam mikor sétálok, de borzalmasan betagadt a labfejem, és a sérülés alatti rész is és kicsit parázok, hogy ez normális - e. Valaki hozzá értő meg tudna esetleg nyugtatni? :)
Plusz éjszaka is ugye rajtam van és ma reggel úgy keltem, hogy elkepesztoen fájt lent a szalag, sokkal erősebben mint eddig bármelyik nap. Azt gondolom, hogy éjszaka valahogy úgy fordithattam talán ami nem jó? De ez hogy lehet, nem azért van rajta a rögzítő, hogy ez ne tortenhessen meg?
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Hogy reggel miért fáj jobban, azt nem tudom, de ha dagad, akkor polcold fel és jegeld a lábad, vedd ki a rögzítöből napközben is, hogy legyen szabadon, de természetesen felpolcolva és ne mozgasd a bokádat
Remélem ez segített :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!