Ez szerintetek hányas fokú égési sérülés? És normális, ha így néz ki?
1 hete elmentünk leszedetni vírusos szemölcsöket. A doki folyékony nitrogént fújt rájuk és még aznap vízhólyagosak és vérhólyagosak lettek. Rá 3 napra kilyukasztottuk őket, mert szüleim ezt látták jónak (én nem akartam). Ez 6 napja volt, most az egyik így néz ki:
Kértem a szüleimet, hogy nézettesük meg orvossal, de nemet mondtak rá
Amúgy igen, egy állatnál ez tényleg állatkínzásnak számít :D
Ne hagyd magad, ne kérj engedélyt. Sőt, tudod mit? Szólsz az osztályfőnöködnek erről, hogy ez van és a szüleid nem engednek, neki van ebbe beleszólása. Ne érdekeljenek az esetleges következmények (pl. elveszik a telefont), az egészséged fontosabb!
A privát amúgy a maszek, vagy magánorvos. És attól még, mert ilyen helyen csináltattátok, ellátnak államiban is. Amúgymeg, ha a szüleidnek ennyi eszük van, hogy magánba visznek ezzel, akkor legyen már annyi is, hogy elengedik a gyereket orvoshoz ha baj van... Meg ne viccelődjünk már, hogy kifizetik a nemtomhány tízezer forintot, hogy leszedték azt a kezedről, de 8 ezret nem ér meg a fél ujjad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!